Om Rolighund


Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Siden 2005

Om Rolighund

Jeg hedder Susanne.

Jeg er ejer af en dejlig hund som er en Dobermann og Labrador Retriever blanding (også kaldet en Doberdor).

Efter at have arbejdet med hunde i nogle år, tog jeg uddannelse som hundeejerinstruktør på Etologisk institut v/Roger Abrantes og Karen Strandbygaard Ulrich fra hund og træning. Rolighund blev herefter startet i 2005.

Det er målet at Rolighund, skal være et hyggested for hund og ejer, uanset om du har trænet hunde mange år eller står med den første hvalp. Vi har plads til alle og er et sted hvor man kan lære alt det man gerne vil uden stress, jag og præstations angst.

Det er min ide og mål, at give jer ideer til hvordan i kan omgås med jers hunde uden de helt store konflikter, dette gøres ved at give jer en god baggrundsviden og forståelse for hundenes natur. Samtidig med at i ejere igennem træning får opbygget et godt samarbejde, relation og en god hverdag med jeres hunde. Jeg har megen respekt for hver enkelt hund og dig som ejer, samt de problemer eller bekymringer der måtte opstå undervejs imens du bygger de vigtige relationer til din hund op og der er altid plads til at tage en god snak, før, under eller efter træningen.

Der sker hele tiden noget nyt indenfor hundetræning og derfor sørger jeg for jævnligt at tage på kurser for at holde mig selv opdateret eller få genopfrisket noget teori igen, hvad angår adfærd, indlæring og træning af hunde. Jeg kan nemlig også lære noget nyt hele tiden og syntes til stadighed at det er rigtig vigtigt og hyggeligt at se hvad der rører sig i hundeverdenen.

Vi bruger klikker på alle vores hold og vi starter altid første time med at sikre at du får kendskab til brugen af klikkeren, samt at din hund ligeledes lærer klik lyden at kende.

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448