Bane sjov

 

Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Siden 2005

Bane sjov

På dette hold, vil du stifte bekendtskab med det at arbejde med forhindringer.

Der vil blive sat en bane op bestående af 8 til 10 styks enkelte forhindringer, som du og din hund stille og roligt arbejder jer igennem.

Forhindringerne vi arbejder med, er en blanding af agility forhindringer og rallylydighed.

Det kan lyde svært, men det er det ikke. Vi starter op og tager roligt en forhindring af gangen. Vi følges ad fremad på banen og når alle hunde og jer ejere er fint med på alle forhindringer, så begynder vi at tage hele banen.

Vi går banen igennem, når vi når dertil hvor hele banen kan tages. Det hele drejer sig om samarbejde i et fint og roligt tempo, med en god kontakt imellem dig og hunden.

Det er en super god måde at få stimuleret din hund på. Samtidig er det også en rigtig god måde at opbygge et samarbejde imellem dig og din hund på.

Hunden og dig vil ha det sjovt sammen (de fleste hunde lyser helt op og syntes det er mægtigt sjovt) og hunden vil få brugt sine muskler i hele kroppen, på en god og sund måde. Det er ligeledes en super effektiv måde at give den lidt usikre hund, lidt mere selvtillid.

Vores forhindringer er lette og skånsomme for hunden og da der heller ikke er tale om at banen skal tages i fart, men i et roligt tempo er der heller ikke en belastning af hunden her.

 

Du skal til timen medbringe masser af godbidder og din hund skal bære almindelig halsbånd eller sele og du skal ha en line på hunden, som kan forlænges til 2 meter. Så kan hunden nemlig arbejde frit. Ingen flexliner.

 

Der er max 4 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 betalte hunde.

 

Pris: 120kr.

 

Dato:

 

Tid:

 

Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448