Hvalpe


Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Siden 2005

Hvalpe

2 - 6 måneder

På dette hold gælder det hele om at give hvalpen og dig de bedste muligheder for at komme igang med jeres træning.

Det er på dette hold din hvalp og dig som hundeejer, lærer at lære og gode relationer bygges op imellem jer. Gode relationer som skal holde i mange år.

Vi arbejder med grundøvelser som er vigtige for din hund og dig at komme i gang med.

Disse øvelser består af, kontakt til dig, slap af, sit, indkald, dæk, vente, stå, gå pænt og soignering. Udover de fysiske øvelser går vi rigtig meget op i signalføring fra hvalpen til dig og fra dig til hvalpen.

Udover hverdags lydigheden, lærer du at ligge et spor til hvalpen.

På holdet, gør vi plads til andre sjove ting, efterhånden som træningen skrider frem, vi har nemlig en stor kærlighed til nemme billige aktiveringopgaver, som din hvalp vil elske og disse får du kendskab til, så du kan bruge dem i mange år frem.

At få en god snak om din og de andres hvalpe, at give og få gode råd, er der også plads til. Det er så rart når man finder ud af at ens hvalpe unoder er helt normale.

Din hvalp skal ha lov til at møde verden som den er, i dens eget tempo og ha chancen for at bruge og udvikle sit hundesprog, men ikke alle hvalpe er lige begejstret for andre hvalpes buldren frem måde at være på og kan blive meget utrygge. Derfor vil hvalpene få pauser undervejs i timen, hvor de hilser, snuser og leger med hinanden i line eller din hvalp kan vælge bare at sidde, se på og studere hinanden. Der er ingen løse hvalpe på banen og der er ingen fri leg.

Vi træner med hvalpen 1 time, men der er flere pauser indlagt, da hvalpen ikke kan/skal træne for længe af gangen.


På vores hvalpe hold er der som regel plads til dig og din hvalp,  derfor er du altid velkommen til at høre om en plads, selvom vi er startet op. Træningen går ikke stærkere end at du til hver en tid kan hoppe ind og få gang i en dejlig træning med din hvalp. Hopper du ind på hvalpeholdet betaler du kun for de timer der mangler efter din indbetaling.


Der er max 5 deltagere på dette hold.


Pris 600kr


Vi træner: Søndage d 11/8 - 18/8 - 25/8 - 1/9 - 8/9 - 15/9


Tid: 11:15 - 12:15


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve


Næste opstart som er åben for tilmeldinger.


Bemærk vi holder ferie i uge 42.


Der er max 5 deltagere på dette hold.


Pris 600kr


Vi træner:  Søndage d 6/10 - 13/10 - 27/10 - 3/11 - 10/11 - 17/11


Tid: 12:30 - 13:30


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448