Hvalpe

 

Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Hvalpe

På dette hold gælder det hele om at give hvalpen mulighed for at være sammen med andre hunde og mennesker under træning og i ro.

Det er på dette hold din hvalp, lærer at lære og gode relationer bygges op imellem dig og din hvalp, som skal holde i mange år.

Vi arbejder med grundøvelser som er vigtige for din hund og dig at komme i gang med.

Disse øvelser består af, kontakt til dig, slap af på tæppe, sit, indkald, dæk, vente, gå pænt og soignering.

Udover hverdags lydigheden, lærer du at ligge et spor til hvalpen.

På holdet, gør vi plads til andre sjove ting, efterhånden som træningen skrider frem, vi har nemlig en stor kærlighed til nemme billige aktiveringopgaver, som din hvalp vil elske og disse får du kendskab til, så du kan bruge dem i mange år frem.

At få en god snak om din og de andres hvalpe, at give og få gode råd, er der også plads til. Det er så rart når man finder ud af at ens hvalps unoder er helt normale.

Din hvalp skal ha lov til at møde verden som den er, i dens eget tempo og ha chancen for at bruge og udvikle sit hundesprog, men ikke alle hvalpe er lige begejstret for andre hvalpes buldren frem måde at være på og kan blive meget utrygge. Derfor vil hvalpene få pauser undervejs i timen, hvor man to og to hvalpe rykker sammen og kan lege med hinanden, snuse til hinanden eller bare sidde og se på og studere hinanden.

 

Der er max 6 deltagere på dette hold.

 

Pris: 600kr (100kr pr time)

 

Vi træner:

 

Tid:

 

Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448