Sådan træner vi hundene


Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Siden 2005

Sådan træner vi hundene

Et af hoved områderne i rolighunds træning, er at lære hundene at være trygge, glade og rolige, samtidig med at de bevarer deres motivation og deres drivkraft. Dette gøres, ved at lære dig at træne positivt med din hund.

Vi træner kun efter nye positive principper i træning af hunde eller dyr i det hele taget. Derfor er vi også rigtig glade for klikkere, men mange af vores øvelser foregår også uden. Største delen af træningen er lagt med hovedvægten på at du og din hund, kan begå sig sammen, i jeres hverdag, på en afslappet måde.

Du lærer til træning, at håndtere hunden igennem indlærte signaler. Dette gør at hverdagen bliver nemmere med en lydig hund og konflikter skulle gerne minimeres herigennem. Vi har lagt meget vægt på træning af familiehunden og mange øvelser er bygget op omkring det vi forventer, at hunden som familiehund, skal kunne til glæde for alle omkring den.

I naturen bliver der sjældent grebet til fysisk afrettelse i indlæringen af dyr imellem. Deres erfaringer, kunnen og forståelse for ting, bliver bygget op på adfærd der kan betale sig og adfærd der ikke kan betale sig. Samtidig med at hunden lærer ved at kigge og få forståelse for hvad den skal gøre i forskellige situationer. Dette giver en meget grundig og sikker indlæring hos dyret. Dette lærer du at efterligne i din træning. At ignorere adfærd du ikke skal bruge til noget og du lærer at vise, forstærke, bygge op og vedligeholde adfærd hos hunden, som du kan bruge. Det er en af de bedste måder at træne hund på og det er helt naturligt at arbejde med hunden på denne måde og man har vigtigst af alt, en rigtig god fornemmelse i maven imens man arbejder med sin hund.

Ved respekt og fuld tillid imellem dig og din hund, er et godt makkerpar etableret.

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448