Salgsbetingelser

 

Rolighund

Glad og positiv hundetræning

Salgsbetingelser

Købsaftale

 

Du skal sende en mail til Rolighund, hvor du oplyser, navn, adresse, samt hvilken vare du gerne vil købe.

Ved at bestille varer på mail har du ikke indgået en bindende aftale endnu. Du modtager en bekræftelse fra mig på, at bestillingen er modtaget samt at dine varer er klar til afsendelse når beløbet er modtaget fra dig.

Først ved betaling af dine varer er dit køb blevet bindende.

 

Betaling

 

Beløbet skal indbetales lige efter modtagelsen af din bekræftelse fra Rolighund. Her vil det samlede beløb inklusiv porto blive oplyst.

Er betalingen ikke modtaget indenfor 3 dage, vil din ordre automatisk blive annulleret, uden yderligere besked til dig fra Rolighund.

Der kan betales ved bankoverførsel og via mobilepay.

 

Træner du i Rolighund, skal der ligeledes ske en bankoverførsel før udlevering af varen. Betaler du via mobilepay, kan dette dog ske, samtidig ved udlevering af varen.

 

Leveringsgebyrer

 

Alle bestillinger afsendes med postdanmark og det er mod dagens gældende porto.

 

Træner du i Rolighund, vil der ikke blive pålagt gebyr eller andet, da varen udleveres til dig på banen.

 

Levering

 

Alle bestillinger afsendes hver fredag eftermiddag og vil være hos dig inden for 2-5 hverdage.

Træner du i Rolighund, vil varen blive udleveret til dig på banen lige efter din træningstime.

 

Ejendomsforbehold

 

Indtil du har foretaget fuld og gyldig betaling, forbliver varerne Rolighunds ejendom og du kan på ingen måde gøre krav på varen.

 

Oplysning om fortrydelsesret

 

Du kan inden for 14 dage efter varens modtagelse, uden angivelse af nogen grund, fortryde dit køb. Fortrydelsesfristen er på fjorten dage fra den dato, hvor du modtager varen og har dem fysisk i besiddelse.

For at overholde fortrydelsesfristen, skal du sende en mail om, at du gør brug af din fortrydelsesret, dette skal gøres indenfor fortrydelsesfristen.

 

Hvis du gør brug af fortrydelsesretten

 

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal Rolighund tilbagebetale alle betalinger, herunder leveringsomkostninger (dog maksimalt det gebyr som det har kostet at sende varen til dig) Rolighund holder din betaling tilbage, indtil varen er modtaget.

 

Varen skal straks og senest fjorten dage fra modtagelses dagen sendes tilbage til:

 

Rolighund

Torslundevej 3

2635 Ishøj

 

Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage inden de fjorten dage er udløbet.

 

Hvis varen returneres i forringet stand, skal du betale en erstatning for tab af værdi på genstanden. Tab af værdi vurderes af Rolighund. Du skal altså altid levere en vare tilbage i samme stand som hvis du havde kigget på den i en fysisk butik og ikke have taget varen i brug.

 

Udelukkelse af fortrydelsesretten

 

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som af hygiejniske grunde ikke er egnet til salg igen eller der er forekommet et misbrug og deraf en ødelagt vare.

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448