Om Rolighund


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Om Rolighund

Jeg hedder Susanne.

Efter at have arbejdet med hunde i nogle år, tog jeg uddannelse som hundeejerinstruktør på Etologisk institut v/Roger Abrantes og Karen Strandbygaard Ulrich fra hund og træning. Rolighund blev herefter startet i 2005. Vi har idag hundetræning både i Ishøj og i Greve.

Rolighund, skal være et godt trygt sted at træne for både hund og ejer, uanset om du har trænet hunde mange år eller står med den første hvalp, så er det vores ide at alle skal træne og lære eller få genopfrisket alt det man gerne vil lære med sin hund uden stress, jag og præstations angst.

Ideen og målene i Rolighund er at give jer ideer til hvordan i kan omgås med jers hunde uden de helt store konflikter, dette gøres ved at give jer en god baggrundsviden og forståelse for hundenes natur og vi ser det som det mest naturlige at du har styr på signalføringen mellem jer. Samtidig med at i ejere igennem træning får opbygget et godt samarbejde og relation, som fører jer frem til en god hverdag med jeres hunde. Jeg har megen respekt for hver enkelt hund og dig som ejer, samt de problemer eller bekymringer der måtte opstå undervejs imens du bygger de vigtige relationer til din hund op, som i sammen skal bruge i mange år.

Der sker hele tiden noget nyt indenfor hundetræning og derfor sørger jeg for jævnligt at tage på kurser for at holde mig selv opdateret eller få genopfrisket noget teori igen, hvad angår adfærd, indlæring og træning af hunde. Jeg kan nemlig også lære noget nyt hele tiden og syntes til stadighed at det er rigtig vigtigt og hyggeligt at se hvad der rører sig i hundeverdenen.

Vi bruger ordet dygtig som markering og signal mellem dig og hunden på alle vores hold. Vil du gerne bruge en klikker kan dette sagtens lade sig gøre.

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448