Agility


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Agility

Du står med din hund som du gerne vil lave noget sammen med. Lydigheden er på plads, ja du er egentlig ganske godt tilfreds med din hund, men du vil stadig gerne lave noget sammen med den skønne hund for hyggens skyld og holde jer igang. Så er dette hold bestemt noget for dig.

På dette hold, vil du stifte bekendtskab med det at arbejde med forhindringer.

Der vil blive sat en bane op bestående af 8 til 10 styks enkelte forhindringer, som du og din hund stille og roligt arbejder jer igennem.

Forhindringerne vi arbejder med, kan den ene sæson være agility forhindringer og næste sæson rallylydigheds bane. Vi kan også finde på at mikse banerne. Så det er en træning med uanede og sjove muligheder.

Det kan lyde svært at skulle føre sin hund igennem en bane, men det er det ikke. Vi starter stille op og tager roligt en forhindring af gangen. Vi følges ad fremad på banen og først når alle hunde og jer ejere er fint med på alle forhindringer, så begynder vi at tage hele banen.

Vi går banen igennem, når vi når dertil hvor hele banen skal tages. Det hele drejer sig om et sundt positivt samarbejde i et fint og roligt tempo og en god kontakt imellem dig og hunden.

Det er en super god måde at få stimuleret din hund på. Samtidig er det også en rigtig god måde at bibeholde det gode samarbejde imellem dig og din hund på.

Hunden og du vil ha det sjovt sammen (de fleste hunde lyser helt op og syntes det er mægtigt sjovt) og hunden vil få brugt sine muskler i hele kroppen, på en god og sund måde. Det er ligeledes en super effektiv måde at give den lidt usikre hund, lidt mere selvtillid.

Vores forhindringer er lette og skånsomme for hunden og da der heller ikke er tale om at banen skal tages i høj fart, men i et roligt tempo er der heller ikke her en belastning for hunden.

Alle forhindringer skal tages frivilligt og med glæde fra hunden, der er ingen tvang og derfor indlæres forhindringerne på hundens præmisser og i hundens tempo og ikke dine.


Du skal til timerne medbringe masser af godbidder og din hund skal bære almindelig halsbånd eller sele, du skal ligeledes ha en line på hunden, som kan forlænges til 2 meter. Det gør at hunden kan arbejde "frit". Ingen flexliner.


Der er max 4 deltagere på dette hold som kører over 4 gange (4 timer) og holdet kommer op at køre ved 2 betalte hunde.


Der er ingen hold planlagt hen over vinteren.


Pris 425kr


Vi træner:  


Tid: 


Agility i Greve: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448