Aktiv gåtur


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Aktiv gåtur

På denne tur, går vi med hundene på en planlagt rute. Kunne du godt tænke dig at komme ud med din hund på en anderledes tur, hygge og bare være der sammen med din hund og vide den bliver vældig tilfreds og træt, så hop med på en tur.

Vi bruger alt det som naturen har at byde på , hvor vi blandt andet klikker os frem til sjove ting og øvelser med hunden.

Turene varierer derfor fra gang til gang.

Din hund vil komme ud for søgearbejde, balance øvelser, spring og kravlen, som naturen sørger for og du er sikker på at du kommer hjem med en træt og meget glad hund. Du kommer nu også selv glad hjem, da det er en lige så skøn og inspirerende tur for dig. Samtidig vil du få prøvet nogle rigtig gode næse øvelser af, som du vil kunne bruge på dine egne gåture. Du vil altså blive rigtig godt og grundig inspireret og hjulpet igennem øvelserne så du er helt sikker på at du er klar til at lave de forskellige øvelser og måske gå hjem og selv finde ny inspiretion i naturen sammen med din hund.

Alle hunde kan deltage, der er ingen aldersbegrænsning på hundene, du kan derfor deltage både med hvalpen og den skønne ældre hund og alle hunde midt i mellem.

Der er ikke lydighed på gåturen og der vil ikke på noget tidspunkt være løse hunde på turen. Der holdes ligeledes en fin afstand mellem hundene.


Du skal til gåturen medbringe: klikker, godbidder og din hund skal bære almindelig halsbånd eller sele og du skal ha en almindelig line på hunden. Ingen flexliner.


Der er max 5 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 tilmeldte / betalte hunde.


Pris: 100kr


Vi træner: 


Tid: 


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448