Hundetræning


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Hundetræning

Der er ingen alder på dette hold, da det er helt individuelt hvornår du og din hund er klar til holdet. Dog skal man som minimum ha gennemført et unghundehold og hunden skal kunne den grundliggende træning.

Nu er du nået så langt at du er færdig med din hvalpetræning og samarbejdet fungerer godt, men du er sørme også færdig på dit unghundehold som du måske har taget flere gange og hvad så nu ? Så er det du kan komme på fortsætterholdet.

På dette hold bruger vi alle de ting du og din hund har lært på de andre hold og bruger grundtræningen til hele tiden at bygge videre på nye inspirerende øvelser.

Vi vedligeholder også færdige øvelser som du har lært sammen med din hund, så det du og din hund har lært ikke "bare" smutter i glemme bogen.

En gåtur i området, hvor vi leger med hundens næse, eller bare går og nyder vejret er en naturlig ting på dette hold. For os er det bare en gåtur, men der ligger rigtig meget træning i disse ture for hunden. På dette hold er der plads til at i kan komme med ideer til hvad vi kan træne. Som regel er alle med på en sjov (eller en seriøs) ny øvelse, som i selv kommer med og dette giver en rigtig god variation i træningen.

Spor, samt finde arbejde er noget vi bare hele tiden laver på dette hold, vi kan ikke lade være og det er hundene rigtig glade for.

Vi kan også finde på at køre et bestemt tema i en sæsone, hvor det vil være bane sjov, rallylydighed, næsearbejde eller andet der vil være det overordnede emne. På denne måde er der altid noget nyt i sigte til dig og hunden.

Det er som altid samarbejdet mellem dig og din hund og den gode kontakt der er i centrum på dette hold.

Det er holdet der kort fortalt, holder dig og din familiehund, glade og sunde.

Som på alle andre hold er der ikke løse hunde på banen og der er heller ikke fri leg mellem hundene.


Der er max 5 deltagere på dette hold.


Pris: 600kr


Vi træner: 


Tid: 


Hundetræning i Greve: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448