Hvalpe gåturen


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Hvalpe gåtur

Ak ja. Du har fået den skønneste lille slyngel hjem af en hvalp og det kræver energi og overskud at få hvalpen aktiveret på en måde så hvalpen bliver træt.

Du vil rigtig gerne lære hvordan du giver din hvalp den helt rigtige aktivering og det hele skal helst være sjovt, meningsfuldt og gerne være med til at bygge en god relation op til dig.

Ved at klikke ind på denne side og læse om turen, er du ihvertfald rigtig godt på vej.

Der sker rigtig meget i en hvalps liv og vi vil så gerne vandre rundt med den og give den det bedste. Hvalpen skal se det hele. den skal ud og gå, men i dens eget tempo og mange gange er det bare at komme ud og hygge lidt på vejen efter den har lavet stort og småt. Det lærer du på dette hold. At give hvalpen en super god og aktiv tur, som i begge har stor fornøjelse af.

Hunden lever i en verden der er baseret på dufte, det er det der gør at den kan finde en partner til parring og det er også igennem næsen den finder kilder til mad så den kan overleve. Så hvalpen er super godt bygget til netop dette arbejde og du får redskaber til at give hvalpen mulighed for at arbejde med dette, på en naturlig måde. På denne tur laver vi næse arbejde tilpasset hvalpen og giver dig redskaber til at aktivere din hvalp på en rimelig strækning.

Det er næselege du vil kunne bruge, imens hvalpen vokser og selv når du står med en gammel hund tilsidst, vil det være noget som den og du har glæde af. Når først du får inspirationen, vil du hurtig blive dygtig til selv at finde på udbygninger og variationer af det vi laver.


Der er max 5 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 tilmeldte / betalte hvalpe.


Pris: 100kr


Vi går tur: 


Tid: 


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448