Hvalpetræning


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Hvalpetræning

2 - 6 måneder

På dette hold gælder det hele om at give hvalpen og dig de bedste muligheder for at komme igang med jeres træning.

Det er på dette hold din hvalp og dig som hundeejer, lærer at lære, bygge et godt samarbejde op og arbejde på gode relationer imellem jer. Gode relationer som skal holde i mange år.

Vi arbejder med grundøvelser som er vigtige for din hvalp og dig at komme i gang med.

Træningen består af øvelserne: kontakt til dig, plads, vente, slap af, indkald, gå pænt og stop træk i linen, fri, slut, soignering, bliv, dæk, slap af på tæppe. Udover disse vigtige øvelser går vi rigtig meget op i signalføring fra hvalpen til dig og fra dig til hvalpen.

Udover træningen du skal bruge til hverdag med hvalpen, lærer du at ligge et spor til hvalpen og du lærer at lave finde arbejde.

På holdet, gør vi plads til andre sjove ting, efterhånden som træningen skrider frem, vi har nemlig en stor kærlighed til nemme billige aktiveringopgaver, som din hvalp vil elske og disse får du kendskab til, så du kan bruge dem i mange år frem.

At få en god snak om din og de andres hvalpe, at give og få gode råd, er der også plads til. Det er så rart når man finder ud af at ens hvalpe unoder er helt normale.

Din hvalp skal ha lov til at møde verden som den er, i dens eget tempo og lære at den er sammen med dig når den er ude. Derfor er der ikke fri leg eller løse hvalpe på banen.

Vi træner med hvalpen 1 time, men der er flere pauser indlagt i denne time.


På vores hvalpe hold er der som regel plads til dig og din hvalp,  derfor er du altid velkommen til at høre om en plads, selvom vi er startet op. Træningen går ikke stærkere end at du til hver en tid kan hoppe ind og få gang i en dejlig træning med din hvalp. Hopper du ind på hvalpeholdet betaler du kun for de timer der mangler efter din indbetaling.


Åben for tilmeldinger. Her er unghunde velkommen denne sæson, da der ikke er mere plads på unghundeholdet.


Der er max 5 deltagere på dette hold.


Pris 600kr


Vi træner: 

Søndage d 26/1 - Træningsfri uge 5 - Aflyst grundet storm 9/2 - Aflyst grundet storm 16/2 - ferie i uge 8 - 1/3 - 8/3 - 15/3 - 22/3 - 29/3


Tid: 12:30 - 13:30


Hvalpetræning i Greve: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448