Lav et træk legetøj til hunden

Lav et træklegetøj til hunden

Et rigtig godt trænings redskab, er et træk torv, som holder ens fingre i en fin afstand fra hundens gebis, når vi skal lege med hunden eller forstærke noget super godt i en trænings situation.

Godt legetøj til hunden, kan koste mange penge, og mange af os har prøvet at stå kigge på en dims der engang var et eller andet genkendeligt brugbart stykke legetøj, men som hunden har tygget til atomer og det er ærgerligt. Så er det at kreativiteten kommer ind i billedet. Med 2 hunde, der trænes med jævne mellemrum, bliver mit træningsudstyr slidt, så her har jeg lavet et træk torv som jeg er meget glad for at bruge. Overlever det ikke så længe - det plejer det nu at gøre - så er det bare i gang med at flette et nyt. Det er meget simpelt og I kan alle sammen være med, og det er rigtigt sjovt at vise noget hjemmelavet frem, det tror jeg aldrig man bliver for gammel til.

Jeg ser tit meget kreative flotte og sjove, form og farver på de hjemmelavede ting, folk har lavet efter mine ideer til brug på deres hunde og I er altså gode til at gøre det personligt. Men nu til denne ide. I skal bare ha noget stof og 5 måske 10 minutter til rådighed. Stoffet kan være i jeres helt egen stil, lige fra lyserød plys til sort skind.Her har jeg klippet 3 strimler stof.

Bredden og tykkelsen på stoffet er op til dig selv, men skal det holde til en stor hund 5 du oppe på 5 centimeter og smallere til en mindre hund.

Der er bundet en knude på den ene ende.

Så er det hele sat på et dør håndtag og så er det bare at flette derud af.

Og vupti, her er resultatet. Et stykke træk legetøj, der holder til selv min store hunds træk i leg.

Af Susanne Funch