Næse sjov


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Næse sjov

Hjernegymnastik er et utrolig godt redskab for dig at bruge i dagligdagen sammen med din hund, for en glad og tilfreds hund er nemlig en hund, der tit bruger sine sanser.

Hunden bruger sin lugtesans og den elsker at få lov til at bruge den. Samtidig er hunden super dygtig til at finde og regne ting ud. Nogen gange går det lidt langsomt og andre gange rigtig hurtigt. Men vi har ikke travlt og både du og hunden skal nok få det sjovt og hyggeligt i lige netop jeres tempo.

Vi finder hele tiden på sjove opgaver som hunden skal regne ud eller lugte sig frem til og næsetimerne vil derfor varierer. Så du vil komme på nye opgaver sammen med hunden, selvom du tilmelder dig flere gange, men du vil selvfølgelig også støde på de gode gamle opgaver ind imellem.

At se en hund der arbejder med sin næse og virkelig skal finde ud af hvordan den får fat i det som lugter så godt, bliver man aldrig træt af at se på. Hundens glæde og stolthed er ikke til at tage fejl af, hver eneste gang den løser opgaven og får gevinsten.

Opgaverne vi finder på er til alle hunde lige fra hvalpene og op til de helt gamle skønne hunde, så alle hunde kan altså være med.

Så mangler du lidt inspiration som du kan bruge flere år frem eller har du bare lyst til at komme ud og hygge med din hund på en sjov anderledes måde, så er holdet her bestemt noget for dig og din hund vil elske dig for det.


Du skal til næsetimen medbringe masser af godbidder. Din hund skal bære almindelig halsbånd eller sele og du skal ha en almindelig line på hunden, som kan justeres ud til 2 meter.

Ingen flexliner.


Der er max 5 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 tilmeldte / betalte hunde.


Pris: 120kr


Vi træner: 


Tid: 


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448