Spor med godbidder


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Spor med godbidder

Alle hunde kan gå spor, så nemt er det og de er super dygtige til det. Men din hund vil elske, at du lærer at ligge et spor til den og at du vil gå sporet sammen med din hund gør det hele ekstra godt.

At se sin hund gå et spor og vide, at din hund lige nu er i et område som den er født til at kunne, fra naturens side og at du som hundeejer, har givet din hund chancen for at gøre det sammen med dig, er nok den bedste følelse af samarbejde du kan ramme med din hund.

Vi arbejder på dette hold med godbidder og kommer omkring de forskellige måder, du kan ligge godbidspor ud til din hund på og du vil stå med den viden du skal bruge for at arbejde videre med spor efter kurset.


Ting du skal medbringe til denne træning er: en sporline på cirka 8 meter, samt masser af godbidder (det er dem du skal bruge til sporet). Hunden må gerne bruge halsbånd til sporet, men har du en sele kan denne også bruges.

Skulle du ha lyst kan du printe sporplaner ud og have dem i en mappe. Dette giver dig mulighed for at holde styr på din hunds spor, du vil med en sporplan kunne gå roligt og sikkert frem i spor arbejdet med din hund, samt at kunne rette fejl op. Det sjove ved at holde styr på sporarbejdet via en sporplan er at du en dag sidde og hygge dig over hvor langt din hund er kommet fra den begyndte med de små spor.


Sporarbejdet tager cirka 1 1/2 time.

 

Der er max 4 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 tilmeldte / betalte hunde.


Pris: 150kr


Vi træner:   


Tid:


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448