Spor med væske


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Spor med væske

Alle hunde kan gå spor, så nemt er det og de er super dygtige til det. Men din hund vil elske, at du lærer at ligge et væskespor til den og at du vil gå sporet sammen med din hund gør det hele ekstra godt.

At se sin hund gå et væskespor og vide, at din hund lige nu er i et område som den er født til at kunne fra naturens side og at du som hundeejer, har givet din hund chancen for at gøre det sammen med dig, er nok den bedste følelse af samarbejde du kan ramme med din hund.

Vi arbejder på dette hold med hjemmelavede naturlige blendede kødvæsker (jeg laver dem og du får en opskrift), så din hund arbejder med noget som er helt uskadeligt for den og du kan nemt selv lave kødvæsken igen og igen til din hund.

Din hund kommer altså ikke i kontakt med alle mulige former for usunde væsker.

Vi kommer omkring de forskellige måder, du kan ligge væskespor til din hund på og du vil stå med den viden du skal bruge for at arbejde videre med væskespor efter kurset.

Ved at være bekendt med denne måde at gå spor med din hund på, vil du ha et super redskab til at mental stimulere din hund i mange år frem og mulighederne for at ligge sporet er kun din egen fantasi der sætter grænser. Man kan blive ved med at variere kødvæsken og væskespor kan ligges alle steder.


Ting du skal medbringe til denne træning er: godbidder, en almindelig line, sporline på cirka 10 meter, og hunden må gerne bære sele under sporarbejdet, hvis du har en sådan ellers er et godt halsbånd ganske fint. Jeg medbringer kødvæske og kød.


Der er max 4 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 2 tilmeldte / betalte hunde.


Pris: 120kr


Vi træner: 


Tid: 


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448