Synsdiskrimination


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Synsdiskrimination

På dette hold lærer vi hunden at se forskel på forskellige ting og lærer hunden at finde en genstand på genstandens eget navn. Dette læres igennem hundens syn. Hunden lærer herved at kunne udvælge den angivne genstand via navn og markere den blandt andre genstande.

Det er et arbejde der viser dig hvor fantastisk et syn din hund egentlig har og hvor gode hundene faktisk er til at skelne genstande fra hinanden. Altså en super øvelse som giver hunden mulighed for at bruge en anden sans end lugtesansen.

Det er en rigtig sjov, god træning af hunden og en øvelse du selv kan blive ved med at øge sværhedsgraden af, efterhånden som din hund bliver bedre til det.

Dette hold er for alle hunde og deres alder betyder ingenting, deres træningsniveu betyder heller ikke noget. Så både hvalpe og de skønne ældre hunde kan være med.

Det er en hyggelig aktivitet sammen med din hund og det er ligeledes en god og spændende variation til jeres øvrige træning.


Ting du skal medbringe til denne træning er: klikker, godbidder, 3 meget forskellige genstande (genstandene skal variere både i form og farve)


Vi starter undervisningen med at sørge for at alle har styr på deres klikker, så har du ikke prøvet klikkertræning før, så lad ikke det holde dig tilbage. Den skal du og din hund, nok blive gode til.


Der er max 5 deltagere på dette hold og holdet kommer op at køre ved 3 tilmeldte hunde.


Pris: 300kr


Vi træner: 3 x Torsdage (datoer kommer på når der er nok tilmeldte hunde)


Tid: 18:00 - 19:00


Træningsplads: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448