Unghundetræning


Rolighund

Positiv og glad hundetræning

Siden 2005


Unghundetræning

fra 6 måneder - 2 år

Holdet er for dig der har en unghund som kommer fra et hvalpehold eller står med en unghund som ikke har været på hvalpekursus.

På holdet fortsætter vi øvelserne fra hvalpeholdet og styrker hundene i de basis øvelser som blev startet op på hvalpeholdet. Det er øvelserne: kontakt til dig, plads, vente, slap af, indkald, gå pænt og stop træk i linen, fri, slut, soignering, bliv, dæk, slap af på tæppe som bliver ændret og deraf udviddet. Vi fortsætter med at arbejdet på signalføring fra hunden til dig og fra dig til hunden. Det er nok den vigtigste del af jeres træning.

På dette hold bevæger vi os også væk fra banen og træner på vores gode sti system ved banen. Dette er en naturlig god træning, da der vil opstå mange hverdags forstyrrelser som du vil komme til at møde når du er ude og lufte din hund og på denne måde lærer du at håndtere disse udfordringer du og din hund vil møde på vejen.

Vi udvidder spor arbejdet lidt og finde arbejdet øges. På dette hold vil du også stifte bekendskab med gode, sjove og effektive aktiveringsøvelser som din hund vil elske, det vil du også, da du vil se en hund med logrene hale og stjerner i øjnene. Dette er med til at få din hund i mental balance og den bliver så dejlig glad og træt.

Træningen på dette hold er helt individuelt. Men samarbejde og kontakt til dig er det vi hele tiden arbejder på. Du træner på det niveau som du og din hund er på. Der må ikke være løse hunde på banen og der skal holdes en fin afstand mellem hundene, så du har følelsen af at det er dig og hunden der er sammen.


Lukket for tilmeldinger. På  grund af efterspørgsel på unghundeholdet er hvalpeholdet denne gang blandet og her kan du komme på med din unghund.


Der er max 5 deltagere på dette hold.


Pris 600kr


Vi træner: 

Søndage d 26/1 - Træningsfri uge 5 - Aflyst grundet storm 9/2 - Aflyst grundet storm 16/2 - ferie i uge 8 - 1/3 - 8/3 - 15/3 - 22/3 - 29/3


Tid: 11:15 - 12:15


Unghundetræning i Greve: Greve Main 39 2670 Greve

Rolighund - v/ Susanne Funch

Tlf: 27218157 - Cvr: 30634448